Tamara Martos

“Tot i que ara sigui difícil s'ha de mantenir la rutina”

Va ser una de les pioneres al país a l’hora d’oferir activitat de manera telemàtica. Instructora de zumba i cap de les Snowcheers del MoraBanc Andorra, ofereix diàriament durant una hora una classe de zumba des del seu compte d’Instagram que està tenint molta acceptació

“Tot i que ara sigui difícil s'ha de mantenir la rutina”T.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa la sensació que no hi ha crisi o pandèmia que esborri el somriure, les ganes d’activar-se i de fer coses de la Tamara Martos: “Tot i que aquests dies és més difícil intento mantenir la rutina perquè, vulguis o no, fer-ho és molt important per assolir els teus objectius.” I és que la seva activació comença ben aviat, perquè “m’acostumo a llevar d’hora, faig exercici per motivar-me, dutxa i esmorzar”, comenta.

Martos instructora de zumba i cap de les Snowcheers del MoraBanc Andorra, ha sacsejat el seu compte d’Instagram i, com que el seu cap no para mai quiet, va decidir oferir una classe de zumba diària de manera telemàtica. “Tinc el meu grup d’alumnes de zumba i, amb tot el tema del confinament, em van demanar de fer les classes en línia.” Una proposta que està tenint moltíssima acceptació: “A partir de les alumnes, altra gent em va demanar de connectar-se i llavors vaig decidir fer-ho des del meu compte personal.” Va ser en aquest punt quan es va engegar la campanya #Quedatacasa amb el suport de Viladomat, amb una sèrie de professionals del sector esportiu del país que ofereixen activitats en directe al seu compte d’Instagram. “Em va trucar l’Ana Aguareles per explicar-me la idea i si m’hi volia afegir i em va encantar. Tot el que sigui ajudar la gent perquè es motivi, endavant”, explica Martos. “Sembla que no, però el simple fet que es posin davant de la pantalla a fer exercici ja fa que desconnectin i la ment deixi de pensar”, afegeix. Mantenir la ment forta és una de les claus per superar el confinament i les xarxes socials estan esdevenint un suport essencial. Martos no s’imagina una situació com aquesta sense aquesta eina. “Seria una bogeria! Moriríem!”, exposa entre rialles. Les classes de zumba des del seu directe d’Instragram són cada tarda de les set a les vuit i no tan sols les està seguint gent d’Andorra. “Un dia em van arribar a entrar més de vuitanta persones, que ja és una xifra molt sorprenent. Tinc gent de la Seu d’Urgell, de Sevilla i de Màlaga i això m’omple en l’àmbit personal i professional”, indica Martos.

També li agrada seguir els reptes que s’engeguen per les xarxes, tot i que ella li dona el seu toc, com en el cas del dels rotllos de paper. “Vaig publicar un exercici per a les nenes amb rotllos de paper fent esquats i em va fer gràcia perquè dones grans de zumba també l’han fet i, d’alguna forma, s’estan iniciant en el món de l’esport.” El confinament, a més,tampoc no ha suposat una frenada en l’activitat de les Snowcheers que ella dirigeix: “Estem treballant, i tant! El darrer dia de classe vaig ensenyar una coreografia nova i els he demanat que me l’enviïn i fem la correcció per vídeo.” A més, apunta, aviat es comunicaran per Zoom, on es podran veure totes i seguir posant el fil a l’agulla per mostrar el nou ball al Poliesportiu al més aviat possible.

tracking