x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Toni Bou

“Els que som a casa som uns privilegiats

Acaba de proclamar-se campió del món per 27a vegada. Dilluns va publicar un vídeo distès a les xarxes en què mostrava la seva rutina el primer dia de quarantena a casa, amb l’afegit que ho feia tot damunt de la moto, com si es tractés d’una competició
El pilot de trial, Toni Bou

“Els que som a casa som uns privilegiats

El pilot de trial, Toni Bou

Actualitzada 18/03/2020 a les 07:48
Quedar-se a casa en quarantena pot arribar a fer-se dur per a molta gent, especialment per a tots aquells que són més actius i passen bona part del temps a fora. Aquest és el cas, per exemple, del recentment proclamat campió del món per 27a vegada Toni Bou, que dedica bona part del temps a estar entre muntanyes amb la moto de trial.
“De moment ho estic portant bastant bé perquè han passat pocs dies, però serà complicat perquè estem molt acostumats a entrenar a l’aire lliure”, assegura el resident. Ell, però, com bona part de la ciutadania, ha entès el compromís que ha d’adquirir tothom per poder tornar a la normalitat al més aviat possible.

“És difícil estar tancat a casa, però hem d’entendre que nosaltres, els que som a casa, som uns privilegiats. Hi ha gent que realment és la que està patint i prenent riscos i hem d’agrair-li la feina que fa. Tot i la desgràcia nosaltres som uns afortunats de poder estar esperant només”, comenta Bou.
Dilluns va aportar el seu granet de sorra per fer més lleuger el confinament amb un vídeo que va penjar a les xarxes i que ràpidament va circular per tot arreu. En aquest mostrava la seva rutina des que es llevava: es rentava les dents, es vestia, esmorzava i al final entrenava una mica. La gràcia del vídeo era que tot ho feia sobre la moto, com si es tractés d’una competició o un entrenament a Naturlandia. “Estava avorrit i pensava que tothom estaria igual”, assenyala. L’objectiu era entretenir i treure tensió a la situació, fet que actualment pot semblar més difícil. “Si només et quedes amb les coses negatives acabaràs agafant la moto i marxaràs... no t’aguantaràs. S’ha de ser positiu.” El pilot del Repsol Montesa-HRC té previst fer algun capítol més de la seva rutina, ja que mirarà de seguir fent algun exercici amb la moto a la terrassa de casa mentre no pugui entrenar a fora. Això sí, no podrà estar tot el dia damunt la moto. “És complicat perquè si no els veïns em mataran. La puc agafar un moment però només per fer un vídeo. Sense molestar ningú, volem fer alguna cosa simpàtica.”

Evidentment, el català no està passant el confinament només damunt de la moto o mirant de fer vídeos. Accepta que, com tothom, està enganxat a Netflix, però també ha de seguir fent un treball físic per quan les curses tornin, tot i que de moment és una incertesa. Fa bicicleta estàtica, estiraments, així com exercicis a través de directes que està muntant AnyósPark. “He d’intentar mantenir-me el màxim de fort possible perquè quan tornem hi ha un risc molt elevat de lesions.”
La propera cursa prevista és el Trial indoor d’Andorra a final d’abril. Amb tot, no és clar que es pugui fer. “És una incògnita tan gran... personalment penso que el 25 no es farà i s’ajornarà, però m’agradaria molt que no es cancel·lés”, assenyala. Ara per ara, per saber si es fa, caldrà esperar i fer-ho, com Bou, des de casa.
  • #5 Aberrant
    (18/03/20 23:41)

    A més d'aberrant , es antihigienic! Ni es per fer-ho ni molt menys per difondre-ho. Serrín en comptes de neurones!!!

    Respondre
  • #4 Toni
    (18/03/20 18:14)

    I si et fas mal i tens que anar al Hospital? Ho has entes que em d'evitar riscos per no colapsar el sistema sanitari? 
    Sincerament no ho entenc!!!

    Respondre
  • #3 Preocupant
    (18/03/20 12:42)

    Personalment, el que faci aquest noi em porta sense cura, és preocupant observar com famosos, celebritis, cantants i esportistes es converteixen en referents socials ...

    Respondre
  • #2 Obre els ulls!!
    (18/03/20 12:01)

    thierry va dir..
    Doncs segur que no faria el mateix però, ha tingut la sort de ser un bon pilot de trial i guanyar-se la vida fent esport. Que segur que és més dur del que sembla, per què per estar a l'elit del trial s'ha d'entrenar i ser constant i, ja porta anys estant al cim. Igual que el Sergio Ramos sortia a la piscina de casa seva amb els nens, també s'ho ha guanyat.

    Respondre
  • #1 thierry
    (18/03/20 10:53)

    I jo em pregunto, faria el mateix si estigues en un pis de 80 mt cuadras ? HE DIT

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts