x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Laia Masramon

“Crec que mai ets pianista perquè la música és infinita”

Avui i demà du a terme una’ master class’ de piano al Conservatori als docents i l’alumnat. 38 anys. Nascuda a Santpedor, des dels sis anys s’ha dedicat a estudiar i a tocar el piano. Als 17 anys va tocar al Palau de la Música i des de llavors ha estat en escenaris i orquestres amb renom internacional
Quan va decidir que volia ser pianista?
Toco el piano des de molt petita per tradició familiar. La meva àvia era pianista, feia classes, i el meu pare també de manera més amateur. Des de sempre he après a tocar el piano de manera molt natural. De fet, la meva àvia va ser la meva primera professora. Als 10 anys ja feia concerts de manera pública i als 17 anys vaig poder tocar al Palau de la Música, que és el moment en què vaig decidir que em volia dedicar a això, que era el que més m’omplia.

Si li demanés
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts