Fèlix López

“Vaig fer el canal per fer valdre les lligues no professionals”

Farà un vídeo amb el fisioterapeuta del MoraBanc demà durant el partit. 35 anys. A través de l’afició pel bàsquet va iniciar fa dos anys una petita carrera en el món de YouTube, sota le nom de Floppball. Li agrada fer històries diferents a les de la resta de la xarxa

“Vaig fer el canal per fer valdre les lligues no professionals”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És youtuber. Què hi vindrà a fer demà a Andorra?

Vindré a viure un partit de l’ACB com a fisioterapeuta, amb el David de Toro, que és el físio del MoraBanc. Llavors el que farem és estar amb ell des que surt de casa fins que va al pavelló, com viu el partit i el postpartit, si un cop s’acaba el partit ha de seguir treballant o no. La intenció és fer visible aquesta feina, a la qual normalment no se li dona gaire visibilitat.

El seu canal és Floppball. De què tracta?

Vaig veure que hi havia molts canals de bàsquet però que s’enfocaven al mateix. També trobava a faltar la temàtica clàssica de YouTube en bàsquet que es diu baloncesto real, el de veritat. Llavors vaig fer el canal per fer valdre les lligues no professionals, que també són atractives, i altres continguts com el bàsquet femení, ja que quasi no se’n parla.

El bàsquet es una afició.

Sí, hi vaig començar a jugar fa molts anys, en el moment més alt a la lliga EBA, i ara ja estic en una edat avançada (riu) i només jugo a Segona Catalana al poble on visc, Sant Andreu de la Barca.

Com sorgeix la idea de venir al Principat.

Vaig conèixer David de Toro, el físio del MoraBanc, fa deu o onze anys. Llavors ell va entrar com a físio al club i era l’època en què jugàvem a la mateixa lliga. Quan vaig decidir començar aquesta sèrie vaig pensar en el David i, realment, els va encantar i tot han estat facilitats.

Té el canal actiu des de fa dos anys.

Si ho compares amb el que es coneix com un youtuber d’Andorra el meu canal és una misèria. Tot i que he de dir que abans d’acabar el primer any ja tenia 6.000 subscriptors, i la veritat és que pensava que no arribaria ni als 1.000. Jo no tenia pensat: “Mira, si creix molt faré més vídeos”, i crec que encara que tingués vint seguidors ho seguiria fent.

Es plantejaria fer més vídeos a Andorra?

Sí, la veritat és que si entrenessin diumenge hauríem gravat algun vídeo de reptes de baloncesto real amb els jugadors, però justament diumenge no entrenen. I si aquest vídeo funciona mínimament bé i diguéssim que al departament de màrqueting del MoraBanc estan contents de com va la sessió, doncs jo els proposaré tornar encantat.

Combina l’afició amb la feina? Com ho gestiona?

Soc community manager i tinc la sort de tenir horari d’oficina entre setmana, però a vegades els caps de setmana hi ha algun torneig de pòquer on he de ser. Tot i això, tinc un horari bastant flexible, que em puc muntar gairebé al meu gust sempre que tot estigui cobert. Ho puc mantenir gràcies a dormir poc i que puc gestionar el meu horari per tenir temps suficient per fer la resta.

tracking