x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Íngrid Forell

“Les peces més preuades són les de valor sentimental”

L’any 2014 va elaborar la nova talla de la Mare de Déu de Meritxell del santuari vell. 39 anys. Nascuda a Andorra, país al qual va tornar fa deu anys després de residir a Catalunya, al gener va obrir un taller a Sant Julià de Lòria on restaura amb tècniques professionals mobles i objectes antics.
La restauració li ve de vocació.
Sí, de ben petita. El meu avi era pintor amateur, pintava a casa i sempre veia quadres. Entrava al seu taller i feia olor de pintures, m’agradava el que feia. I sempre m’ha motivat el tema de l’art. I quant a la restauració, de petita anava de viatge amb els meus pares per Catalunya visitant pobles i esglésies. I recordo que amb 12 anys vaig veure una bastida amb gent que hi estava treballant. Vaig preguntar què estaven fent i em van dir que arreglaven l’església. I jo vaig dir, doncs jo vull un dia
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts