Karem Villaflor

“Iniciar aquest nou projecte a Andorra em fa il·lusió”

S’incorpora divendres a la clínica Dermandtek d’Escaldes-Engordany Peruana. Fa tretze anys que resideix a Espanya, sobretot a Barcelona. Durant els últims quatre anys ha fet cursos de formació sobre els darrers avenços en ginecologia estètica, funcional i regenerativa.

Karem Villaflor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com arriba a treballar al Principat? Hi té algun vincle?

En realitat a través de la clínica, ja que Dermandtek té un despatx a la clínica Teknon, on treballo a Barcelona. La veritat és que és la primera vegada que treballaré a Andorra, hi havia vingut abans durant les vacances de Nadal o a esquiar, però professionalment, mai.

Què representa per a vostè aquest projecte?

Iniciar aquest nou projecte a Andorra em fa il·lusió. Dedicarem exclusivament la consulta a aquesta banda de la ginecologia regenerativa, estètica i funcional. I a més trobo molt bonic treballar en una consulta on ho pugui explicar a les persones i que coneguin les múltiples opcions terapèutiques que tenen.

Quines patologies tracta?

Bàsicament les relacionades amb ginecologia funcional. Com són la sequedat vaginal, la síndrome de relaxació vaginal, la incontinència urinària d’esforç i les patologies immunològiques de la pell.

Al Principat s’hi troben molts casos?

Encara no he començat a tractar però, pel que m’han comentat des de la clínica, al país hi ha demanda de pacients. També és una qüestió de poder treballar i donar informació a les dones que viuen aquí i que sàpiguen que tenen al seu abast aquesta mena de tractaments.

Quins serveis proporcionarà com a doctora a la clínica?

El que realitzaré a Andorra és el làser intravaginal. Tenim un equip de làser amb el qual emetem ondes de calor a la part interior de la vagina i a l’exterior que estimula els teixits i fa que les nostres cèl·lules comencin a produir més teixit de col·lagen.

Hi ha un tractament específic per a cada pacient?

Sense cap dubte. En general les opcions terapèutiques poden ser generals però és necessari personalitzar cada cas. Hi ha dones que amb un sol tractament ja en tenen suficient i n’hi ha d’altres que necessitaran la combinació de dos tractaments. I també el nombre de sessions ha de ser personalitzat.

Els tractaments evolucionen molt de pressa. Vostè està sempre al dia.

Correcte. Com en tota professió, una mai acaba de saber-ho tot i especialitzar-se. Per aquest motiu realitzo cursos i formacions per poder mantenir els tractaments al dia i saber quina és la millor manera d’afrontar-los. La meva funció és ajudar i millorar la qualitat de vida de les dones que venen.

Es plantejaria iniciar algun projecte de futur a Andorra?

De moment estic il·lusionada amb aquest nou projecte i considero que si t’agrada el que fas i vols millorar, en la creació de nous projectes sempre tens la porta oberta.

tracking