x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Laia Guerrero

“Són capaços de ser feliços amb molt poca cosa”

Va anar a Gàmbia a fer de voluntària i ara hi torna.21 anys; nascuda a Andorra la Vella, col·labora amb una associació de persones sense sostre. Està cursant estudis de Treball Social a la UniZar de Saragossa
Des de quan fa de voluntària?
Vaig començar abans d’iniciar els estudis universitaris. Ho vaig fer amb la Creu Roja, a l’àrea de joventut. I un cop al mes estàvem també ajudant les persones grans. Un cop a Saragossa vaig començar a col·laborar amb una associació de persones sense sostre.

Què la va portar a prendre aquesta decisió?
Quan vaig entrar a Creu Roja vaig veure que es podia fer voluntariat. I sempre m’ha agradat poder ajudar la gent, compartir amb les persones que necessiten companyia i poder aportar el meu granet de sorra. Pel que fa al voluntariat fora del país, sempre
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts