x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Chiqui Novis

“La meva satisfacció és sobretot normalitzar el càncer”

Càncer de mama sense tabús. Visibilitzar, conscienciar, ajudar qui s’enfronti al diagnòstic. Són els objectius del projecte de Chiqui Novis, que, fins divendres, es pot visitar al Centre cultural lauredià.
Vostè ha patit un càncer. Quan va decidir fer l’exposició ja li havien diagnosticat?
Jo ja tenia al cap fer alguna cosa així, soc infermera i la fotografia és un hobby, una passió, i volia fer un projecte de fotografia terapèutica. I vaig pensar en un projecte de càncer de mama. Al cap d’un temps em van diagnosticar a mi.

Quin cop.
Sí, llavors em vaig plantejar que no era el moment, però després de pair una mica la notícia vaig decidir que era el millor remei, que jo mateixa l’estava patint i podia transmetre a través de fotografies el que pot sentir
  • #1 Hipócrates
    (20/01/20 10:53)

    Com menys sàpiguen les dones de com prevenir i curar el càncer de mama, més fàcil serà normalitzar el càncer amb tractaments amb fins de lucre convencionals de la indústria del càncer.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts