x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Antoni Santacreu

“Vam creure que la fogaina l'havia de tenir la confraria”

Cedeixen a la confraria dels escudellaires la fogaina familiar del seu pare. 64 anys. Nascut a Andorra la Vella, ha estat el director fins a jubilar-se de l’empresa Andorcarn, fundada pel seu pare. La família ha tingut una implicació directa amb la confraria dels escudellaires de la capital
L‘empresa Andorcarn la va fundar el pare, que també es va vincular amb els escudellaires. Vostè ha continuat amb l'empresa però no amb les escudelles?
Les escudelles i Andorcarn no hi tenen res a veure per dir-ho d'alguna manera, és a dir, l'escudella la van començar a organitzar a l'avinguda Meritxell cap als anys 60 uns quants veïns, on el meu pare tenia la carnisseria i es va encarregar dels productes càrnics. A partir d'aquí es va formar la confraria d’escudellaires d'Andorra i el meu pare en va formar part fins que va morir.

Vostè hi col·labora, però?
Com a escudellaire
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts