x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Olympia Altimir

“Em fa moltíssima il·lusió poder exposar a Andorra”

Té una exposició a Nova York el mes de març. 31 anys; nascuda a Andorra la Vella, es va traslladar fa uns vuit anys als Estats Units. Compagina la passió per la pintura amb feines puntuals de disseny gràfic.
D‘on li ve la passió per la pintura?
Des de petita sempre m’ha agradat fer els meus dibuixets. Era aquella persona que estava a un racó dibuixant. Sempre m’ha agradat tot el que és creatiu.

Quan fa que s’hi dedica de manera més professional?
Sempre havia pensat que no era una via professional, però quan vaig anar a viure als Estats Units vaig veure que hi havia moltes galeries, més oportunitats... i vaig decidir estudiar Belles Arts. I a partir d’aquí, m’hi vaig començar a dedicar professionalment.

I ara ha vingut a exposar a casa seva.
Sí! I m’ha fet moltíssima il·lusió poder exposar aquí
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts