x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Pere Tavares

“He dormit en una cel·la i al costat de controls militars”

Diu que quan no treballa (és agent de circulació) va sobre una moto Acaba de culminar un viatge que l’ha marcat, 11.000 quilòmetres a través del continent africà, tot sol i sobre dues rodes. Una aventura que repetirà.
Com es decideix a viatjar a l’Àfrica?
Dic que la meva Bíblia és Google Maps, no m’agrada gaire planificar.

El continent sí que el tenia clar.
Sí, sí, abans ja havia estat al Mar­roc.

I tenia una idea de ruta inicial.
La idea era fer Andorra-Dakar. I era a Mauritània i em vaig adonar que feia estona que no veia l’aigua, quan la idea era fer la ruta de la costa. Estava a 500 quilòmetres de la costa! Així que mirant Google Maps em vaig decidir d’anar cap a Mali.

Això és improvisar!
No m’agrada planificar ni on menjaré, ni on aniré a dormir. I
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts