x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Albert Ruiz Feijóo

“A l'escola ja em presentava a concursos de poesia”

Abonat als concursos literaris. 38 anys, d’Esplugues de Llobregat i resident al país des del 2007. Informàtic de professió assegura que el seu somni seria viure de l’ofici d’escriptor. Tot just fa el primer intent de publicar.
És un habitual dels concursos literaris...
A l’escola ja em presentava a concursos de poesia. Al primer em van obligar a presentar-me, i com que el vaig guanyar i hi havia llibres gratis vaig continuar.

Se li dona prou bé.
Soc a Andorra des del 2007 i des d’aleshores participo a tots els concursos literaris que em trobo, el d’Encamp ara no sé si és el tercer o el quart cop que el guanyo. El de contes de Nadal se’m resisteix, m’hi presento cada any, però del Martí i Pol de poesia he gua-nyat un parell d’accèssits, el premi de la
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts