x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Josep Maria Kao

“Andorra té bons productes per fusionar amb la cuina xinesa”

Una família pionera de la gastronomia oriental a Barcelona Va néixer a la capital catalana, fill del xef del primer restaurant xinès de la ciutat. Té cinc establiments, entre els quals el Kao Soldeu. Avui i demà, de 13 h a 15 h, ofereix un tast al Poblet de Nadal d’Andorra la Vella
Quina és la seva proposta per aquest cap de setmana al Poblet de Nadal?
Farem una degustació de wok: fideus udon saltats amb verdures, que es podran prendre amb llagostins o amb vedella d’Andorra. Portaré una eina molt important dins de la cuina xinesa, que és un foc d’alta potència. Vull que la gent vegi en viu com treballem.

Vostè pertany a una estirp pionera de la cuina xinesa a Catalunya...
El meu pare va ser tot un precursor: va treballar al primer restaurant xinès de Barcelona.

Expliqui’ns la història.
Aquest restaurant el va muntar a final dels anys 50 un sacerdot
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts