x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Josep Maria Kao

“Andorra té bons productes per fusionar amb la cuina xinesa”

Una família pionera de la gastronomia oriental a Barcelona Va néixer a la capital catalana, fill del xef del primer restaurant xinès de la ciutat. Té cinc establiments, entre els quals el Kao Soldeu. Avui i demà, de 13 h a 15 h, ofereix un tast al Poblet de Nadal d’Andorra la Vella
Quina és la seva proposta per aquest cap de setmana al Poblet de Nadal?
Farem una degustació de wok: fideus udon saltats amb verdures, que es podran prendre amb llagostins o amb vedella d’Andorra. Portaré una eina molt important dins de la cuina xinesa, que és un foc d’alta potència. Vull que la gent vegi en viu com treballem.

Vostè pertany a una estirp pionera de la cuina xinesa a Catalunya...
El meu pare va ser tot un precursor: va treballar al primer restaurant xinès de Barcelona.

Expliqui’ns la història.
Aquest restaurant el va muntar a final dels anys 50 un sacerdot
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts