x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Francis Paniego

“La cuinera que més m'ha influït ha estat la meva mare”

Triple estrella Michelin, s’ha incorporat a Sport Hotels Resort&Spa a Andorra. De la Rioja, i guardonat a l’Hotel Gastronòmic Echaurren (familiar) i a l’Hotel Marqués de Riscal, ara porta l’empremta als restaurants Sol i Neu, Glassbar, Hermitage Tradició i al gastronòmic Ibaya.
S’ha estrenat com a assessor gastronòmic d’Sport Hotels. Quin projecte planteja? Després d’explorar tot el que hi havia, la feina magnífica que havia fet Nandu [Jubany], hem volgut plantejar quelcom des de la nostra pròpia identitat i la nostra forma d’entendre la cuina.

I amb quines metes?
El que volem és el que hem volgut amb tots el projectes, tenir una connexió amb el públic, que la gent marxi feliç. No volem construir res ni tirar les campanes al vol si no hi ha una connexió amb el públic. A Ibaya sí que s’està fent una feina molt maca, per somiar.

Sona
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts