x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Agustí Porta

“La tradició es perd; no valorem el tresor que tenim”

“La innovació consisteix a recular en el temps”. Té 31 anys i en fa cinc va posar en marxa la seva pròpia empresa de producció, transformació i comercialització de productes carnis. Ha rebut el premi d’enguany al millor jove artesà alimentari innovador.
Per què es va presentar enguany a aquest premi del Departament d’Agricultura de la Generalitat?
Amb el meu germà petit, l’Adrià, fa cinc anys que treballem en un projecte d’elaboració i comercialització de productes carnis que ens permeti controlar i garantir que cada pas del procés es fa de manera ecològica; i ara que el projecte comença a estar consolidat el volíem donar a conèixer mitjançant aquest premi.

El premi és un reconeixement com a artesà i com a innovador; com fa compatible aquests dos vessants del seu treball?
La innovació consisteix a recular en el temps i elaborar els productes tal com
  • #2 Josep B
    (02/11/19 15:10)

    Aixó ja ho déia un dels millors mestres xarcuters d'Andorra de tots els temps, fa més de vint anys, Antoni Santacréu, aixó no es nóu !!

    Respondre
  • #1 Pere
    (02/11/19 08:43)

    Ja no queda gent a entrevistar ? 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts