“La innovació consisteix a recular en el temps”. Té 31 anys i en fa cinc va posar en marxa la seva pròpia empresa de producció, transformació i comercialització de productes carnis. Ha rebut el premi d’enguany al millor jove artesà alimentari innovador.
Per què es va presentar enguany a aquest premi del Departament d’Agricultura de la Generalitat?
Amb el meu germà petit, l’Adrià, fa cinc anys que treballem en un projecte d’elaboració i comercialització de productes carnis que ens permeti controlar i garantir que cada pas del procés es fa de manera ecològica; i ara que el projecte comença a estar consolidat el volíem donar a conèixer mitjançant aquest premi.
El premi és un reconeixement com a artesà i com a innovador; com fa compatible aquests dos vessants del seu treball?
La innovació consisteix a recular en el temps i elaborar els productes tal com
Aixó ja ho déia un dels millors mestres xarcuters d'Andorra de tots els temps, fa més de vint anys, Antoni Santacréu, aixó no es nóu !!
Respondre