Agustina Díaz

“Moltes vegades la gent no té temps de fer reserves”

Ha impulsat una aplicació de bellesa. 22 anys. Nascuda a l’Argentina, fa tres anys que viu a Escaldes. Wonoma és la plataforma mòbil que permet fer reserves a centres estètics, perruqueries..., davant l’oferta que hi ha al país.

“Moltes vegades la gent no té temps de fer reserves”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Què és exactament l’aplicació que ha decidit impulsar amb el nom de Wonoma?

Wonoma és una aplicació destinada al sector de la bellesa que permet reservar en línia hora per al centre d’estètica, l’spa, el barber, etcètera. El projecte no tan sols l’he iniciat tota sola, sinó que també he comptat amb l’ajuda del meu germà.

Perquè, a dia d’avui quants establiments registrats hi ha a Andorra?

Al Principat hi ha uns 200 establiments que poden encaixar amb la nostra plataforma. El que estem fent ara mateix és trucar-los a tots i explicar-los el projecte. De fet, alguns d’ells ja han mostrat el seu interès per sumar-se al projecte.

I per què va decidir impulsar aquí aquesta aplicació?

Cada vegada el sector de bellesa i benestar està creixent més i de manera favorable, amb més demanda per part dels clients. Llavors, vaig creure oportú iniciar aquesta aplicació perquè moltes vegades vols reservar hora en un lloc però no tens temps, hi ha les línies de telèfon ocupades... Llavors, intentem facilitar el procés de reserves tant al client com al centre.

Quan el van iniciar?

Vam decdir iniciar aquesta plataforma aquí, a Andorra, ara fa uns dos mesos.

Però només existeix aquí o també està disponible en altres països?

També existeix a altres llocs. De fet, el nom de Wonoma ve de l’Amèrica del sud, que és on apareix la plataforma. Està disponible a l’Argentina, Xile, Paraguai, Uruguai i Bolívia.

I a Amèrica del sud també la van iniciar vostès?

No, ho va fer una altra gent. El que passa és que ens vam posar en contacte amb ells i els vam comentar que volíem iniciar aquesta plataforma a Andorra. El meu germà va parlar amb ells, els vam explicar per què volíem portar-la a Andorra i bé, vam iniciar els tràmits per poder instal·lar l’app aquí. També tenim previst que aviat es pugui descarregar a Espanya i a França, i a més estem buscant que es pugui traduir al català.

Ara ja està en funcionament?

Ara es pot descarregar tant al sistema IOS com al d’Android, però oficialment es posarà en funcionament el 4 de novembre.

Serà una aplicació dinàmica i senzilla?

Sí, el primer que podràs fer és buscar el teu establiment o centre preferit i podràs seleccionar el servei, el professional i l’hora que t’interessen. Això es podrà fer durant tot el dia.

Tenen pensats més projectes?

De moment ens volem centrar a Andorra i tenim pensat impulsar-la als països veïns.

tracking