x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Nuria Pablos

“No està clar que una dieta sense gluten sigui més sana”

Desmuntant mites alimentaris. Nascuda a Barcelona i resident al país, acaba de publicar, amb Elisa Mora, ‘Sin gluten y sin riesgos’, on s’explica què hi ha de cert i què no a l’entorn d’aquesta proteïna. Una part de les vendes del llibre es destinaran a investigació
Què les va portar a escriure aquest llibre?
L’Elisa Mora i jo som celíaques, fa molts anys que ens coneixem, i el que hem volgut fer amb aquest llibre ha estat aplegar i desmuntar tots els mites que circulen sobre la malaltia i el gluten.

A què són deguts aquests mites?
Sobretot al fet que d’un temps cap aquí s’ha posat molt de moda menjar sense gluten encara que no tinguis celiaquia, perquè hi ha la creença que així t’aprimes i la teva salut millora. Arran d’aquest boom, hi ha més coneixement que abans, però més inexacte.

Per tant, és fals que una dieta
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts