x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Esteve Ticó

“Poder estudiar al Liceu és una satisfacció molt gran”

Ha iniciat els estudis superiors de música al conservatori del Liceu de Barcelona. 19 anys. Nascut a Andorra la Vella, estudia viola des de fa 15 anys, després de participar en un taller musical a la Llacuna. En un temps es veu tocant en una orquestra de cambra o bé en una simfònica
Com va decidir iniciar-se amb la viola?
Va ser una mica de casualitat. Vaig començar a la Llacuna, al centre cultural, amb quatre o cinc anys en els tallers musicals. Allà ens repartien en diferents grups i vaig tenir la sort que em va tocar viola com a instrument el primer any. Em va agradar i ja m’hi vaig quedar. Vaig continuar els estudis durant tres anys a la Llacuna i després vaig fer el grau elemental i el grau mitjà.

I ara començarà el superior al conservatori del Liceu?
Sí, començaré ara a final de mes. Vaig fer les proves a final
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts