Manel Muñoz

“M'encanta que el públic gaudeixi amb allò que faig”

Va punxar a la festa de la Joventut. Amb només 15 anys DJ Garden ja ha mesclat en festes multitudinàries. Reconeix que encara li queda molt per aprendre però té el repte de ser a una festa major i tocar per un públic adult.

“M'encanta que el públic gaudeixi amb allò que faig”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com va ser punxar a la Festa de la Joventut?

Doncs va ser una experiència molt especial, d’aquelles que realment recordes tota la vida i dono les gràcies a la gent de Flaix FM per confiar en mi.

Com et van contactar?

Un dia, anant en cotxe vaig escoltar l’anunci en què demanaven un DJ per a la Festa. Ho vam parlar amb la meva mare i no ho vam dubtar ni un segon. Em vaig oferir i em van trucar.

Va ser el teu debut?

No, va ser la segona vegada perquè ja vaig actuar en una festa de cap d’any a l’espai jovent d’Escaldes. Hi van anar unes cent persones i ni l’organització s’esperava que hi anés tanta gent.

Quin estil de música tens?

Em moc sobretot dins de l’electrònica. A grans trets diria que m’agrada el techno, el house o el trans, però un DJ ha d’anar més enllà del que li agrada a ell personalment i, per tant, també punxo bastant reggaeton, per exemple.

És a dir, punxes a la carta.

Soc molt jove i em queden molts estils de música per descobrir. Estic aprenent que no tothom reacciona igual i que cal descobrir en quin moment d’eufòria està el públic perquè una cançó massa ràpida, o al revés, massa lenta, pot trencar l’ambient que creem.

Posa’m un exemple

A la festa de cap d’any vaig posar una cançó massa lenta que els joves no coneixien i semblava que dequeia l’ambient però en canvi els seus pares sí, a ells els agradava molt i van sortir a ballar. Va ser un moment molt bonic.

Vols punxar per a adults?

I tant. Vull intentar ser en alguna festa major, com el Roser d’Ordino o qualsevol altra. Ni que sigui intentar-ho però ara sobretot em centro a millorar la meva tècnica. A aprendre i a escoltar molta ràdio per saber quines cançons són les que més agraden a la gent en cada moment.

On has après aquest ofici?

Sóc autodidacta. Sempre m’ha agradat buscar vídeos de concerts i buscar tutorials perquè t’ensenyen a fer moltes coses. El que busco ara són concerts i a partir d’aquí intento reproduir les mateixes mescles que fan ells.

I quins referents tens?

D’artistes preferits com a tal no en tinc cap. Cada un té la seva tècnica i allò que els fa especials. De cada un pots agafar alguna cosa i això ajuda molt.

Serà la teva professió el dia de demà?

La gent m’ho pregunta i la veritat és que no ho sé. M’encanta punxar i veure com el públic gaudeix amb allò que faig, però el que sí que tinc clar és que voldria fer una enginyeria de so i imatge.

Per què DJ Garden?

Perquè vaig començar a punxar al jardí de casa per als meus amics, i així em vaig quedar.

tracking