x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Naiara Escabias

“Em sento molt còmoda i identificada amb la fotografia”

Va guanyar el premi de fotografia Talentejant d’enguany. Andorrana de 20 anys, estudia fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, a Barcelona. Ha guanyat diversos premis relacionats amb les arts plàstiques i visuals al país.
Com i quan es va interessar per la fotografia?
M’hi vaig començar a interessar ja des de molt petita. M’agradava i, a més, el meu avi també era molt aficionat a la fotografia. Suposo que d’aquí va néixer l’interès. Després aquest interès va anar in crescendo. La veritat és que realment se’m donaven bé tots els estudis, però crec que la fotografia era més per a mi, era al que em volia dedicar. Em sento molt còmoda i identificada amb la fotografia.

Quin tipus de fotografia li agrada més?
M’agrada més la fotografia artística i d’autor que no pas la d’altres camps. Però,
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts