x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Andrew Crozier

“En el futur voldria obrir una cadena de restaurants”

 És un dels primers alumnes no comunitaris que fa un programa d’intercanvi a l’UdA
Té 24 anys, és solter i estudia Administració d'Empreses al College of the Rockies de Cranbrook, la seva ciutat natal al Canadà. Ara fa un programa d'intercanvi de sis mesos a la Universitat d'Andorra.
“En el futur voldria obrir una cadena de restaurants”

“En el futur voldria obrir una cadena de restaurants”

“En el futur voldria obrir una cadena de restaurants”

Actualitzada 07/04/2019 a les 07:50
    David Farrero
Per què va triar fer l'estada a Andorra en comptes de qualsevol altre lloc d'Europa?
Era l’única opció que tenia. La meva universitat al Canadà, el College of the Rockies, que és d'una dimensió petita comparada amb d'altres del meu país, només em va oferir aquesta opció per anar a estudiar a Europa i la vaig agafar.

A què es vol dedicar quan acabi la carrera al Canadà?
M'agradaria obrir el meu propi negoci amb el meu germà. En un futur no gaire llunyà, voldria obrir amb ell una cadena de restaurants en la qual jo me'n encar-regaria de la part del negoci i ell, de la part més culinària, ja que ell s'està formant com a cuiner.

Què creu que podrà aprendre de la seva experiència de sis mesos a la Universitat d'Andorra?
Allà no tenim cap curs de comerç internacional, que és el que estic cursant ara aquí. Tenir aquesta perspectiva internacional i sortir de l'àmbit de la meva ciutat natal m'obre més opcions de les que mai no m’hauria imaginat quan vaig començar la carrera. A més, els cursos de màrqueting aquí són molt diferents als que s'ofereixen al Canadà ja que a Europa s'ensenya una cultura de màrqueting diferent a la del meu país.

Quines són les assignatures que més li estan agradant de totes les que fa a l'UdA?
M'agraden totes però per diferents motius. Per exemple, comerç internacional és una barreja de política, matemàtiques i altres temes que m'interessen molt. Direcció comercial també l'estic gaudint molt perquè, com ja he dit anteriorment, em permet veure la part del màrqueting com també la part més pràctica, com ara, crear logos o vídeos, i tot això a mi m’encanta.

Què és el millor d’Andorra?
El millor de tot és el fet de viure aquí, la qualitat de vida. També m'agrada que, des d'aquí, puc visitar ciutats interessants com Barcelona, Carcassona o Tolosa de Llenguadoc.

I el pitjor?
L'únic problema que li veig és la sensació d'aïllament. No hi ha una manera ràpida d'arribar a ciutats grans de l'entorn en cotxe o autocar. T'hi has d'estar un parell o tres d'hores per poder ser en aquests llocs.

Ha tingut l'ocasió d'aprendre català o castellà?
Només del que he anat agafant aquests primers mesos. Si bé és cert que no estic assistint a classes per a aprendre alguna de les dues llengües, no em suposa un problema entendre-les quan llegeixo un text en qualsevol de les dues. Havia rebut classes de castellà en el passat al Canadà.

Recomanaria aquesta experiència als seus amics?
Absolutament! Marxar fora et dona la oportunitat de veure nous mons i conèixer gent nova.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts