x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Olga López

“Ara no tinc nervis, però no sé si dormiré la setmana abans”

>> Passió per Queen
És una de les protagonistes del musical ‘We will rock you’, que organitza el Laboratori de les Arts i que es podrà veure el 6 i 7 d’abril a l’Auditori Claror. És el primer cop que pren part en una representació teatral.
Què la va portar a participar en aquest muntatge?
Era una cosa que sempre m’havia fet gràcia, però per qüestions familiars no m’havia estat possible prendre part en aquests musicals que s’organitzen a Sant Julià. L’any passat vaig assistir a la representació de Grease, i va ser com una revelació. Vaig pensar, “l’any que ve, sí o sí, hi participaré”.

I què tal l’experiència?
És molt divertit. Crec que si t’agrada ballar, cantar i interpretar és com un somni fet realitat, perquè tens la possibilitat de poder-ho fer tot. Personalment, m’ho estic passant molt bé, i diria que els meus companys de repartiment
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts