Olga López

“Ara no tinc nervis, però no sé si dormiré la setmana abans”

>> Passió per Queen
És una de les protagonistes del musical ‘We will rock you’, que organitza el Laboratori de les Arts i que es podrà veure el 6 i 7 d’abril a l’Auditori Claror. És el primer cop que pren part en una representació teatral.

“Ara no tinc nervis, però no sé si dormiré la setmana abans”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Què la va portar a participar en aquest muntatge?

Era una cosa que sempre m’havia fet gràcia, però per qüestions familiars no m’havia estat possible prendre part en aquests musicals que s’organitzen a Sant Julià. L’any passat vaig assistir a la representació de Grease, i va ser com una revelació. Vaig pensar, “l’any que ve, sí o sí, hi participaré”.

I què tal l’experiència?

És molt divertit. Crec que si t’agrada ballar, cantar i interpretar és com un somni fet realitat, perquè tens la possibilitat de poder-ho fer tot. Personalment, m’ho estic passant molt bé, i diria que els meus companys de repartiment s’ho estan passant també molt bé. Es nota en l’ambient.

Quin paper fa?

Faig de Killer Queen, és a dir la dolenta del musical. I és molt divertit fer de dolenta.

S’esperava tenir un rol tan important?

La cosa va anar força rodada. El primer dia ens van passar el text, vam ballar, ens van fer una prova individual de veu... i ells van decidir que m’atorgaven aquest paper. I si ells van confiar en mí, m’esforçaré al màxim per poder-ho tirar endavant, perquè tinc alguns reptes importants.

Com ara quins?

Sobretot algunes parts solistes. Tinc una cançó en què canto jo sola pràcticament, i una altra en què canto a duo amb una companya. I això és un gran repte, perquè no ho havia fet mai.

Té molts nervis?

Ara no, però fa una setmana ja vaig començar a somiar coses estranyes en relació amb l’espectacle. I la setmana abans de la funció no sé si podré dormir o no, si podré menjar o no, però miraré de gestionar-ho el millor possible. L’experiència de moment està sent molt positiva.

Canta habitualment?

Fa tres anys que canto al Cor de Rock d’Andorra. Cantar m’ha agradat des de sempre, però ni tinc estudis musicals ni mai havia participat en un muntatge com aquest. Ni tan sols havia fet teatre. Tot això és nou per a mi.

Fa molt temps que treballen en el musical?

Vam començar el cap de setmana tot just després de Reis, i fins al 6 d’abril que estrenem, estem assajant tots els dissabtes. De cara al dissabte que ve sí que es preveu que allarguem més enllà de les hores habituals per fer un super-assaig, tenint en compte que l’altra setmana hi ha la funció.

L’estrena arriba en un moment en què Queen està especialment de moda.

Entenc que s’ha volgut aprofitar la revifada del grup gràcies a la pel·lícula Bohemian Rhapsody. De tota manera triar aquesta obra ha estat un encert, perquè Queen és un referent per a molta gent.

tracking