x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Javier de las Muelas

“Els millors còctels només tenen dos o tres ingredients”

Ha creat el còctel de la final de la Copa del Món d’Esquí 63 anys. Ha convertit la passió per servir els  clients en la seva forma de vida i avui té 28 establiments repartits per tot el món. Té una gran vinculació amb el país i està en el projecte guanyador del casino
Quin gust té una Copa del Món d’Esquí?
Més que l’esquí, em vaig inspirar en Andorra. És un país que m’estimo molt i amb el qual tinc molt contacte, de manera que pensant en ell, en les seves olors, en la seva natura, vaig crear el còctel.

I a què té gust Andorra?
Més que el gust, potser és l’olor el que més em recorda el Principat. Aquí hi ha ametlles, a l’estiu el romaní omple d’olor les muntanyes i a l’hivern hi ha gel per tot arreu, i aquest és un component essencial en la cocteleria.

I quin retorn ha tingut?
Molt positiu, la
  • #1 Confusió identitària
    (10/02/19 10:31)

    Des de quan l'atmeller i el romaní son autòctons? A Espanya sí, però a Andorra?! A les nostres muntanyes i feixes trobem ginebró, timó, avet, nous, mel... Tant difícil era? Un cop més s'utilitza la paraula "Andorra" sense cap lligam amb la identitat pròpia. I tot plegat beneït per les institucions. No anem bé.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts