x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Míriam Rubio

“A la feina tens contacte amb la gent i et sents útil”

Treballa a la botiga Carisma d’Andorra la Vella. Va néixer a Barcelona, però fa 30 anys que viu al Principat. Va perdre part de la capacitat auditiva i té certes limitacions a la vista. Forma part del programa d’inserció laboral Agentas de l’EENSM
Com va arribar a treballar a la botiga?
Estant en un voluntariat a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell em vaig assabentar que hi havia aquest programa. Em vaig dirigir a l’assistent social i ella va ser la que em va parlar del programa d’Agentas. Em va informar que per participar-hi havia de passar una valoració, que es diu Conava, i a partir d’aquí es buscarien ocupacions adaptades a les meves capacitats.

Va intentar trobar feina a d’altres empreses?
Quan em van operar vaig enviar currículums i em vaig presentar a molts llocs. Ja només per l’edat et costa molt de trobar feina.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts