x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Pepita Pedrós

“El davantal en si m'és igual, m'agrada més l'ambient”

És la darrera escudellaire d’Andorra la Vella. 71 anys. Nadiua d’un poblet de Lleida, fa 55 anys que viu a la capital. Va començar a participar en aquesta tradició després que el seu marit hi entrés i ara destaca el bon ambient per sobre de tot.
Quan fa què és a Andorra i per què va venir?
Vaig arribar fa 55 anys perquè a Miralcamp, que és el poble de Lleida on vaig néixer, no hi havia feina pel jovent i el meu pare es va decidir i vam pujar tots. Aquí ell hi tenia un conegut i, ràpidament, vam veure que s’hi estava molt bé i que hi havia feina. Des d’aleshores ja m’hi he quedat.

Tant de temps al Principat, se sent andorrana o encara té el cor dividit?
Jo sóc andorrana. Fa anys que vaig demanar la nacionalitat i la veritat és que a Miralcamp ja
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts