x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Jaume Vilabertran

“L'electrònica supera la manera de veure la decoració”

Creu que l’auge d’Internet i de les xarxes socials ha obert una finestra de difusió de l’art Viu a Font-Romeu (França) i aquestes festes ha estat present per primera vegada al poblet de Nadal d’Andorra la Vella, on ha exposat els productes fets manualment amb ceràmica
Des de quan es dedica a la ceràmica?
Em dedico a la ceràmica des del 1980. Vaig arribar a Puigcerdà i vaig fer de professor a l’escola de ceràmica de la localitat. Després, vaig anar a viure a Reus el 1990, on vaig seguir fent aquesta activitat. Hi vaig estar fins al 2014.

Què el va portar a dedicar-se a la ceràmica i a l’art de ser terrissaire?
Aquest ofici és molt agraït. El més important és que fas una cosa creativa. Em baso molt en la creativitat i en els reflexos.

Quines sensacions creu que transmet quan es dedica a fer aquestes obres?
Jo
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts