x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Nemesio Arribas

“Fa 15 anys no es respectava tant els agents de circulació”

S’acaba de jubilar després de gairebé quinze anys exercint d’agent de circulació 65 anys. Nascut a Càceres va arribar a Andorra fa poc més de 40 anys. Després de realitzar diverses feines al Principat i un cop nacionalitzat va esdevenir agent de circulació de la parròquia d’Ordino
Fa anys que és andor­rà, però vostè no va néixer al Principat.
Vaig néixer a Càceres i vaig venir a Andorra a final dels anys setanta. Ho vaig fer per treballar, aquí ja vivien la meva germana i el cunyat. Estic casat amb una andorrana i des del 1994 que tinc la nacionalitat.

Quina era la seva professió?
Era cambrer. Treballava en un hotel a Bilbao. Aquí vaig fer diverses feines i no va ser fins l’any 2004 que vaig entrar al cos dels agents de circulació d’Ordino.

I com és que va decidir fer-se andorrà?
Bàsicament aquí tenia la meva vida. La dona, els
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts