x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Frank Jiménez

“El millor plat és el de la mare o el de l'àvia”

És el xef executiu de tot el resort de l’Hermitage Andorra. 31 anys. Nascut a Manresa, va començar a cuinar als quinze anys i des de fa una dècada treballa al costat de l’estrella Michelin Nandu Jubany.
Quan va començar a cuinar?
Vaig començar a cuinar amb quinze anys i amb setze ja vaig passar a treballar, pelant patates, en alguns restaurants de Manresa. Després em vaig apuntar a l’escola Joviat de cuina de Manresa.

Vostè va començar a treballar abans de formar-se. Creu que és important l’educació en la cuina?
És important. Penso que lligar la pràctica i anar a l’escola és fonamental. Treballant agafes habilitats i a l’escola agafes la base. Per als nois és vital estudiar i aprendre, com qui estudia mecànica. Un cuiner també ha d’estudiar les nocions més bàsiques i les que són més complexes.

Quin
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts