.

x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Judith Mora

“Li tinc respecte, però sense la muntanya no podria viure”

La seva relació amb la muntanya va començar de ben petita. Coindint amb la commemoració avui del Dia internacional de les muntanyes, Mora explica les vivències que ha tingut amb els anys als diferents pics i racons del Principat que ha visitat.
Quan li va començar a agradar la munta­nya?
Jo sóc andorrana i els meus pares m’hi portaven quan era petita amb les meves germanes. Sempre m’ha agradat. Vaig parar durant un temps quan vaig tenir els fills i quan van créixer me’ls hi emportava. Ara surto per disponibilitat meva i la veritat és que m’encanta. Tinc molt de respecte per la muntanya, però jo sense ella no podria viure. Tampoc sóc cap addicta a la munta­nya, només en faig quan puc i en tinc ganes.

Quin domini té dels aspectes tècnics?
Vaig estar amb una persona que em va ensenyar a viure la
  • #1 Yupiiii!
    (12/12/18 00:13)

    Doncs molt be, i que més?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts