.

x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Neus Turmo

“Molts joves d'avui no saben el que és un segell de correu”

Correspondència intergeneracional. 93 anys. Pren part al projecte Lletra Lligada, impulsat pel Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior, i que promou la comunicació per carta entre gent gran i joves i adolescents.
Com va decidir prendre part en aquesta iniciativa?
M’ho van proposar i em va semblar força interessant. Així que de seguida vaig dir que m’hi volia apuntar, i vaig començar a cartejar-me amb una noia de 17 anys. Però per desgràcia la cosa no ha tingut continuïtat... L’altre dia vam fer una trobada entre tots els que ens escrivim, aquí al Cedre, i no vaig tenir l’oportunitat de conèixer la meva corresponsal en persona perquè no va venir.

Què va passar?
Bé, ella estava a segon de batxillerat quan vam començar a escriure’ns, però ara ja ha marxat a estudiar fora i ha
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts