x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Ricard Ibáñez

“La meva secreta ambició és ensenyar història tot jugant”

Nascut a Barcelona (1964), va ser a la Seu per inaugurar el III Festival del joc del Pirineu amb una xerrada sobre ‘Aquelarre’, el primer joc de rol creat i publicat a l’Estat espanyol, l’any 1990, del qual n’és l’autor
Va jugar una partida de ‘Dungeons & Dragons’ i es va enganxar per a tota la vida als jocs de rol.
No hi vaig jugar; hi vaig anar com a espectador! Escoltant les converses dels jugadors em vaig adonar que només feien servir la imaginació per jugar-hi i això va ser el que em va captivar, fins al punt que em vaig inventar una mena de protojoc per a una activitat que havia de fer amb la canalla de l’agrupament escolta del qual era monitor. Tenia 18 anys.

I fins al punt de servir-se dels seus coneixements com a historiador per imaginar
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts