x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Philippe Hasler

“Tenir un bon personal és la clau d'un hotel excel·lent”

Va organitzar la Cursa de Cambrers prèvia a la Mostra Gastronòmica que es fa avui a Ordino. 18 anys. Nascut a Suïssa, fa uns deu anys que resideix a Andorra, en concret a la Massana, i el seu somni és dirigir un hotel i és per això que estudia i es forma a l’escola Vatel d’hostaleria del Principat.
És el seu primer any com a estudiant a l’escola Vatel.
Sí, a mi sempre m’ha agradat el món de l’hostaleria i estava buscant una escola. N’hi ha de més cares i de més barates al món. Però vaig trobar aquesta a Andorra i vaig decidir quedar-me.

Li ve de família, que li agradi el món de l’hostaleria?
Sí, els meus pares van obrir una escola d’hostaleria que ara ja està tancada. El meu pare va tenir un hotel a Andorra.

Què s’estudia a una escola d’hostaleria com la Vatel?
L’escola t’ensenya a ser director d’hotel. Però per ser director d’hotel aquesta escola ens fa
  • #4 Willem
    (11/11/18 16:16)

    Pere va dir..
    No, Pere: és un noi amb iniciativa que no signa amb un nom fals com tu...

    Respondre
  • #3 Joan
    (11/11/18 11:51)

    Per tenir un bon personal, en hosteleria i altres camps, també se'ls ha de pagar un bon sou, no el que es fa avui en dia.

    Respondre
  • #2 Pere
    (11/11/18 09:52)

    Qui es aquest noi ? El primer que passa pel carrer ? 

    Respondre
  • #1 GLION
    (11/11/18 08:35)

    Diguem això, no ha inventat rès ! Però oblida una cosa important: BEN PAGATS per tenir autèntics professionals ! 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts