x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Philippe Hasler

“Tenir un bon personal és la clau d'un hotel excel·lent”

Va organitzar la Cursa de Cambrers prèvia a la Mostra Gastronòmica que es fa avui a Ordino. 18 anys. Nascut a Suïssa, fa uns deu anys que resideix a Andorra, en concret a la Massana, i el seu somni és dirigir un hotel i és per això que estudia i es forma a l’escola Vatel d’hostaleria del Principat.
És el seu primer any com a estudiant a l’escola Vatel.
Sí, a mi sempre m’ha agradat el món de l’hostaleria i estava buscant una escola. N’hi ha de més cares i de més barates al món. Però vaig trobar aquesta a Andorra i vaig decidir quedar-me.

Li ve de família, que li agradi el món de l’hostaleria?
Sí, els meus pares van obrir una escola d’hostaleria que ara ja està tancada. El meu pare va tenir un hotel a Andorra.

Què s’estudia a una escola d’hostaleria com la Vatel?
L’escola t’ensenya a ser director d’hotel. Però per ser director d’hotel aquesta escola ens fa
  • #4 Willem
    (11/11/18 16:16)

    Pere va dir..
    No, Pere: és un noi amb iniciativa que no signa amb un nom fals com tu...

    Respondre
  • #3 Joan
    (11/11/18 11:51)

    Per tenir un bon personal, en hosteleria i altres camps, també se'ls ha de pagar un bon sou, no el que es fa avui en dia.

    Respondre
  • #2 Pere
    (11/11/18 09:52)

    Qui es aquest noi ? El primer que passa pel carrer ? 

    Respondre
  • #1 GLION
    (11/11/18 08:35)

    Diguem això, no ha inventat rès ! Però oblida una cosa important: BEN PAGATS per tenir autèntics professionals ! 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts