Té 32 anys. Nascut a Vilanova i la Geltrú, va guanyar el 2017 el premi World Baker per la seva manera d’elaborar el pa, artesanalment i fugint dels processos industrials. “Espícula” és el seu projecte andorrà.
Ahir va néixer el seu projecte a Andorra.
Espícula és un projecte que neix des de la intenció de Pyrénées de millorar el producte de fleca. Ens vam trobar a Vilanova i la Geltrú, a casa meva, i els va agradar molt la filosofia i el projecte.
I en què va quedar la reunió?
Vam decidir fer alguna cosa similar però pensada per a Andorra. Es tracta d’un pa autèntic, ben treballat i saludable. En un obrador que està a la vista i que dona a la gent la seguretat que el que diem que fem, que tot és saludable i de llarga
El dia en què s'elabori novament el pa d'abans, en podrem parlar de tornar a menja-lo diàriament. En l'actualitat, sembla goma, tot menys pa. On és una inspecció de sanitat? Després tenim malalties in crescendo. Més control d'elaboració del pa per part de Govern.
Respondre