x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Xavier Fonoll

“Andorra està sent un país molt punter en renovables”

L’investigador andorrà desenvolupa la seva recerca a la Universitat de Michigan, als Estats Units 30 anys i nascut a Escaldes-Engordany. Va estudiar Enginyeria Química a la Universitat de Barcelona i va fer un màster en Enginyeria Ambiental. És doctor en Enginyeria i Biotecnologies Avançades.
Com és que treballa a la Universitat de Michigan?
Si estic als Estats Units és perquè em vaig interessar per un tipus de recerca que no es feia a la UB. Que era en microbiologia. Hi havia una professora als Estats Units de la qual m’agradava molt la seva filosofia de treball i vaig decidir contactar-hi. Li vaig enviar un projecte i li va agradar. El juny del 2014 vaig anar a la Universitat de Michigan per fer una estada d’onze mesos al final del meu doctorat. I al final em va dir si m’hi volia quedar.

Quina és la seva recerca?
Tracta
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts