.

x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Albert Soley

“Per a mi, l'Spartan Andorra és la millor, sense dubte”

Un autèntic enamorat de les curses d’obstacles 30 anys. De Bigues i Riells, fa dos anys va provar l’Spartan Race d’Andorra i des de llavors n’ha fet més de 20. El cap de setmana passat va assolir la victòria en els recorreguts Beast i Super
Per què era especial guanyar a Andorra per a vostè?
Primer de tot, Andor­ra sempre m’ha agradat molt i quan puc m’escapo cap aquí per entrenar, tant per anar en bicicleta com per córrer. I també perquè fa dos anys va ser on vaig fer la meva primera Spartan i la vaig guanyar, i allà ja va començar tota aquesta història. Córrer a Andor­ra per a mi és com córrer a casa. M’agrada molt.

També va competir en l’Europeu de l’any passat.
Va ser una cursa molt dura, amb corredors de tot Europa. Vaig poder guanyar la carrera, però quan van fer la
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts