x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Isidre Bartumeu

“Noto com em pressionen per fer un tipus de vídeo”

És el youtuber andorrà amb més seguidors. 17 anys. A punt de marxar a estudiar a Barcelona, té molt clar que la innovació i les noves tecnologies són el seu futur. Té milers de ‘followers’ gràcies als vídeos que penja amb el patinet.
Vostè té 72.800 seguidors a YouTube, gairebé la població de tot el país.
Sí que es podria fer la broma, però evidentment la majoria dels seguidors que tinc no són d’aquí, encara que tampoc m’ho explico, francament. Vaig fer fortuna amb els meus vídeos amb el patinet i per això ara soc el youtuber andorrà amb més seguidors.

Youtuber andorrà és una bona matisació.
Sí, perquè des de fa temps han vingut molts youtubers espanyols a residir aquí. No els conec gaire ni crec que ens fem la competència. És més, crec que amb les seves fotos d’Instagram fan molt bé al país
 • #1 Joan
  (18/06/18 10:16)


  - Algun metge a la sala si us plau.......???!!!
  - Jo sóc Youtuber !
  - Jo Influencer !
  - Jo sóc tronista !
  -Jo sóc cantant !
  - Hola ....? El meu fill era metge, però ha hagut d'emigrar a Alemanya ...

  Respondre
1
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2023 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts