x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Manel Amorim

“En política s'han de defensar els drets de cadascú”

 Li agrada la política i voldria dedicar-s’hi en un futur. Té 14 anys i cursa tercer d’ESO. Fruit del seu interès pel món polític, assisteix a sessions del Consell General i acudeix a les reunions de poble organitzades pels partits.
Des de quan tens interès per la política?
Fa un any i escaig, va començar tot amb el tema de Catalunya. Em va interessar el tema i em vaig començar a informar. Després, vaig anar al Consell de joves, em van explicar que hi havia reunions de poble dels partits i que es podia parlar també del que passava a Andorra. A partir d’aquí em vaig començar a interessar en part per la política andorrana.

En què et fixaves del cas català?
Primer, em vaig interessar per la situació que hi havia en general i a partir d’aquí, també vaig poder veure la
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts