x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pol Martos

“M'agradaria seguir els passos de Guille Colom”

Té 15 anys i estudia a l’Escola Andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma. Juga a la base del MoraBanc Andorra i és l’autor del Brut, la nova mascota del club tricolor que va ser escollida en un concurs entre els escolars del país organitzat per l’entitat i Pyrénées
Com es va decidir a participar en el concurs?
A mi m’agrada molt el bàsquet i jugo a la base del club, i quan em van dir que es faria el concurs vaig pensar que no tenia res a perdre i em vaig animar.

I la idea del Brut, d’on va sortir?
Vaig buscar algun animal de muntanya que representés una mica el Mai Por, i havia pensat en un cérvol o alguna cosa així, però com no soc gaire bo dibuixant i era difícil, no vaig veure que tingués el puntet de brutalitat del Mai Por. Després estava veient una pel·lícula amb
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2023 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts