Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Marina Castillo Massoni

“S'ha de fer crítica des de tots els àmbits”

Una persona que li crida l’atenció, una història guanyadora. 30 anys, professora de l’escola andorrana de batxillerat. Les 200 paraules de ‘Justícia sense matisos’ l’han fet guanyadora del certamen literari en la categoria de 18 a 30 anys.
Com li arriba la inspiració per a la his- tòria?
Va una miqueta sobre la situació a Catalunya però em vaig inspirar amb una cosa que havia viscut. Passejava un dia per Barcelona i vaig veure un home com molt estrany, vestit amb una americana molt gran. Se’m va quedar la idea al cap i li vaig començar a donar voltes. I un dia em va arribar la notificació del Carnet Jove que feien el concurs i vaig pensar en aquella història.

La imatge d’aquell home l’inspira per escriure el relat?
Sí, vaig començar a pensar en ell, que aquell home segurament no
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts