Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Samu Ponce

“Estem tots motivadíssims amb l'equip del Maverick”

Té 26 anys i als 18 va entrar al món del ciclisme. És un dels integrants de l’esquadra impulsada per Maverick Viñales, l’MVK*25 ACA, i la setmana passada va guanyar la primera cursa de la història de l’equip.
Com es va iniciar al món del ciclisme?
Hi soc des dels 18 anys, primer jugava a futbol però després ho vaig deixar pel món de la bici. Vaig començar a competir en sub-23 durant un parell d'anys, però em dedicava sobretot a les marxes. Ho vaig deixar tres anys i des de l'any passat m’hi vaig tornar a engrescar.

Què suposa per als corredors del país que Maverick Viñales hagi impulsat l’MVK*25 ACA?
Ja m’havia comentat fa temps que tenia la intenció de fer un equip de ciclisme aquí amb gent del país. Ho vam engegar, vam buscar corredors que fa anys
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477