TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ESTHER BRID

“M'ha agradat cantar en un escenari, mai ho havia fet”

Triomfa al concurs amb ‘City of Stars’ del musical ‘La la land’ 12 anys. De gran voldria ser dissenyadora d’interiors o moda però també té el cuquet de la música, que el certamen del comú d’Escaldes li ha permès mostrar

“M'ha agradat cantar en un escenari, mai ho havia fet”Comú E-E

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com ha anat l’experiència?

Al principi al càsting estava molt nerviosa, però com que m’agrada cantar em vaig decidir a fer-ho i em va agradar molt l’experiència, i sobretot cantar en un escenari, que mai ho havia fet.

A la final no estaves nerviosa?

Al càsting sí que vaig tenir nervis, perquè hi havia el jurat, però a la final, amb la il·luminació ho veus tot negre i no estàs tan nerviosa. El que vaig fer va ser intentar gaudir i ja està.

Déu n’hi do, i a més davant un jurat i amb una cançó que no sembla fàcil. Sabia que se’m donava bé aquella cançó i vaig decidir cantar-la perquè me la sabia de memòria. Al principi volia fer Sense tu de Teràpia de Shock amb la guitarra, però vaig veure que era molt com­plicada perquè fa poc que toco i al final vaig triar City of Stars.

Has vist ‘La la land’, oi?

Sí, i em va agradar molt. I també vaig veure el programa d’Operación Triunfo, on la van cantar l’Amaia i l’Alfred.

I ara què?

Si per mi fos, voldria fer més concursos perquè així la gent em pot escoltar i veure el meu talent, també em vull apuntar a classes de cant, però la meva mare no sé si ho voldrà [riu].

També toques la guitarra.

Bé, la meva germana la sap tocar i li demano que me n’ensenyi una mica.

A casa hi ha afició per la música, doncs.

El meu germà també feia rap i a mi de petita m’agradava cantar però no em feien gaire cas [riu].

Com va anar això de presentar-se al concurs?

La informació me la va passar la meva mare, ens la va passar als tres germans, però jo vaig ser l’única que vaig voler fer-ho.

Com et vas preparar?

A casa practicava la cançó, però vaig tenir només dues setmanes per fer-ho perquè la vaig haver de canviar. La meva germana em va ajudar i m’aconsellava.

Què t’han dit els amics?

Que m’han vist a Instagram i que cantava molt bé i que felicitats per guanyar.

Ja saps què faràs amb el premi?

Són 75 euros per a material i estic pensant comprar-me un micro amb altaveus. També voldria una guitarra perquè la de la meva germana és acústica i em fa molt mal als dits, prefereixo l’espanyola.

Quina música t’agrada?

Pop, una mica el rap, i la clàssica m’agrada molt. Els l’ensenyo als meus amics i diuen que és molt avorrida, però no passa res.

I ídols musicals?

Taylor Swift i l’Amaia i l’Aitana d’Operación Triunfo.

tracking