Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
ENRIC BECH

“Cavallers n'hi havia pocs, la tropa era pagesos i servents”

Rastres per reinterpretar el passat. Fa anys va començar a estiuejar a la vall de la Vansa, i cada cop s’ha anat interessant més en la seva història. Acaba de publicar ‘Els castells de la vall de la Vansa i Tuixent’
Com acaba un economista barceloní convertit en estudiós de la història medieval del Pirineu?
Ja fa una colla d’anys que vinc a passar els estius a la vall de la Vansa, i en jubilar-me i tenir més temps vaig mirar de recopilar informació sobre la història de la vall i em vaig adonar que hi havia ben poca cosa publicada. Tot i així, vaig començar a aplegar dades a diferents arxius i parlant amb gent de la vall i altres historiadors, vaig fer una primera xerrada sobre les esglésies romàniques de la vall. En acabar, un veí em va dir: “ara
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477