LUIGI SAN NICOLÁS

“Vull demostrar que puc ser molt temps a la selecció”

Porta el gol a la sang. Tota la vida jugant al futbol de davanter. Actualment ho fa a les files de la UE Engordany, i als 25 anys, avui podria debutar amb la selecció absoluta contra Liechtenstein

“Vull demostrar que puc ser molt temps a la selecció”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És el pitxitxi de la Lliga Multisegur Assegurances, es troba en el millor moment de la seva carrera?

Crec que sí. Aquest any l’equip ha confiat en mi des del principi, i m’ha ajudat molt a fer que sigui regular, que pugui jugar sempre, i m’ha ajudat a arribar al meu millor estat de forma.

Com va rebre a l’estiu la proposta de la UE Engordany?

Al principi vaig dubtar perquè és un equip que normalment està a la part baixa, però quan em van venir a fitxar en Fabio i Cellay ja vaig veure que era un projecte molt seriós i que volien arribar com a mínim a Europa, i s’està veient que així és.

S’esperava que l’equip ho fes tan bé com ho està fent?

Sense conèixer l’equip no, però en començar a entrenar i veure l’equip i els companys que hi ha sí, perquè hi ha jugadors de molta qualitat, com Sebas Gómez, Jesús Coca o Nikola Zugic, i ja veies que l’equip estaria a dalt, però després arribar a Europa és més complicat.

Han tancat la lliga regular segons, creu que poden guanyar el Campionat?

Ara queda el més difícil, que és el play-off amb duels directes entre els quatre primers. Nosaltres volem guanyar la lliga. Si anem a Europa estarem molt contents, però el primordial és guanyar-la.

Com està el vestidor, comencen a aparèixer els nervis?

No, realment estem tranquils perquè no hi pensem gaire, ja que a principi de temporada no sabíem que estaríem aquí. Però si seguim entrenant i treballant com fins ara, creiem que l’objectiu s’aconseguirà.

L’eliminació a la Copa Constitució Protectvall ha estat la part negativa del curs?

Sí, va ser un partit complicat contra l’Inter d’Escaldes, que també ho està fent bé aquesta temporada, es va notar molt que els dos volíem la copa i el matx es va acabar decidint als penals.

Ha entrat a la convocatòria de la selecció per a l’amistós contra Liechtenstein, s’ho esperava o l’ha agafat de sorpresa?

Sabia que si feia bé les coses com aquest any, Koldo acabaria confiant en mi. Tinc moltes ganes de debutar i ajudar l’equip.

Com afronta aquest partit?

Amb moltes ganes. Vull ajudar la selecció i poder demostrar que puc ser-hi molt més temps.

Suposo que un dels objectius és intentar mantenir-se de cara a la Lliga de les Nacions.

Sí, i tant. M’agradaria guanyar-me la confiança del seleccionador i consolidar-me.

Creu que Andorra pot guanyar Liechtenstein?

Tant de bo, però guanyar és molt complicat. Ho intentarem i lluitarem per intentar aconseguir alguna cosa i fer un bon paper.

Com veu l’evolució del futbol del país els últims anys?

Ha millorat molt i es veu amb la lliga i la selecció, que ha puntuat, i encara es pot fer més.

tracking