Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Irene Martínez

“Hem ajudat a construir un pou i enguany, una escola”

Participa per tercer any en el raid solidari- 17 anys. Encara no és major d’edat i ja fa anys que ajuda els pobles del Marroc amb aquesta iniciativa. Sortiran el 23 de març i encara s’hi pot apuntar més gent.
Què li agrada més, el ‘raid’ o el ‘solidari’?
Segurament una mescla de les dues. Sempre he volgut viatjar i quan vaig saber que una caravana volia portar material a llocs del Mar­roc on tenen tota mena de necessitats m’hi vaig apuntar.

És el tercer any que el farà, per tant en tenia 15 el primer. A qui va enganyar per fer-lo?
Al meu pare, és clar (riu). Li vaig dir que seria una experiència que només faríem un cop a la vida, que podria conduir per les dunes del Marroc, i així el vaig convèncer. Ara és un dels nostres patrocinadors i,
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477