PERE GASCÓN

“Patir estrès emocional crònic accelera el càncer”

El doctor Gascón és un dels professionals que treballaran a la clínica Omega Zeta, que s’ha instal·lat al Principat de la mà de l’obertura a la inversió estrangera.

“Patir estrès emocional crònic accelera el càncer”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Què és la medicina integrativa?

No és res més que combinar la medicina clàssica amb altres remeis que ajuden i complementen la teràpia general. Remeis que ajuden a millorar l’estat del malalt i a tenir, moltes vegades, menys efectes secundaris que amb els fàrmacs que receptem a la medicina convencional.

Què ofereix de diferent la clínica Omega Zeta?

A totes les clíniques el malalt és molt important, però aquí en tenim una cura molt més important. L’escoltem, li expliquem i l’informem de tots els problemes previs a la malaltia. En una consulta a la nostra clínica ataquem els símptomes de la malaltia i oferim al pacient un ventall de teràpies que poden anar des de la malaltia pròpiament dita amb remeis de la medicina integrativa. Hi afegim tècniques de relaxació, de bioressonància, energètiques, alimentàries, dietes i exercici.

Quins tipus de malalties es tracten a la clínica?

Hi ha tot un ventall d’especialistes en moltes esferes. No toquem una malaltia en general. Toquem aspectes endocrins, digestius, emocionals. Tot per veure si podem esbrinar el motiu de la malaltia o dels símptomes de la malaltia que impedeixen al pacient tenir bona qualitat de vida. I veure com ho podem solucionar. Tenim molts especialistes que ataquen múltiples malalties. Però no és una malaltia general, aquella persona que no es troba bé i que no la pot ajudar la medicina tradicional moltes vegades ve a nosaltres.

També malalts de càncer.

Molts venen per una segona opinió o al principi de la malaltia perquè els ajudem a augmentar les defenses amb una nutrició adequada o per augmentar el sistema immunològic per incrementar les possibilitats de curació.

Com interactua la medicina integrativa amb el càncer?

Patir estrès emocional crònic accelera el càncer, que és un procés inflamatori. El punt número u és aplicar al malalt de càncer tècniques antiestrès. L’estrès és pro inflamatori i la inflamació alimenta el càncer. El punt número dos és aplicar una dieta molt específica al malalt. I el punt número tres és aplicar al pacient suplements alimentaris antiinflamatoris i antioxidants, moduladors del sistema immunològic per augmentar les defenses. A més d’enriquir les defenses del tub digestiu, el pacient ha de practicar exercici moderat, perquè l’equilibri allibera substàncies del cervell que estimulen el sistema immunològic.

Les clíniques Omega Zeta fa anys que funcionen.

Sí, les va fundar fa uns 50 anys el doctor Carlos Fradera. Ell és un entusiasta d’aquest tipus de clíniques alternatives. Ell mateix va tenir una malaltia i es va curar amb mitjans naturals. Algun cop m’ha explicat que de la clínica, de tots els negocis que té, és del que se sent més orgullós.

Per què ara Andorra?

Hi té lligams afectius i molts amics. Vol que els andorrans es puguin beneficiar del que molta gent ja es beneficia a Barcelona.

tracking