Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
RICARD FERNÁNDEZ BETRIU, 'CUCU'

“A l'estiu podria aconseguir fer unes proves a segona B”

El futur davanter centre de l’absoluta?. El jove tricolor de 18 anys viu el darrer exercici com a juvenil quasi assentat a l’onze de Candi Viladrich. Des de petit cuidant el futbol per poder-ne viure.
D’on et ve la passió pel futbol?
Pot semblar un tòpic, però des de ben petit que m’ha agradat la pilota d’aquest esport. A més, el meu pare, que és porter de la Unió Esportiva Santa Coloma, de la primera divisió andorrana, també des de molt menut que està en aquest món i sempre m’ha anat inculcant els valors de ser futbolista.

Què esperes de la teva carrera?
Tinc realment clar que m’agradaria viure del futbol. Estic segur que a qualsevol futbolista li encantaria. És un somni, repte o objectiu que tinc des de fa força temps arribar al màxim nivell. Seria impressionant
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts