Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Míriam Tizón

“Que una dona entreni un equip de nois és una utopia”

26 anys, compagina el futbol amb el seu treball d’advocada. Va combinar l’esport rei i l’atletisme quan era petita, va deixar el futbol, però fa uns anys que hi ha tornat. Ara és la capitana de l’Enfaf, i és internacional amb la selecció.
Com era això de jugar en un equip amb nois?
Vaig començar a l’Encamp i era l’única noia. Recordo que era la més mimada pels entrenadors i que em tractaven amb molt carinyo, però a nivell organitzatiu era més costós perquè havia de ser la primera a arribar i l’última a marxar per canviar-me i dutxar-me sola. Però tinc un bon record d’aquella època.

També va fer atletisme. Com va anar aquest canvi?
Vaig compaginar els dos un any, i després vaig quedar-me amb l’at­letisme fins als 18.

I el retorn al futbol?
Jo estava a Barcelona i el meu entrenador d’atletisme a Andorra. Havia
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477