Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Míriam Tizón

“Que una dona entreni un equip de nois és una utopia”

26 anys, compagina el futbol amb el seu treball d’advocada. Va combinar l’esport rei i l’atletisme quan era petita, va deixar el futbol, però fa uns anys que hi ha tornat. Ara és la capitana de l’Enfaf, i és internacional amb la selecció.
Com era això de jugar en un equip amb nois?
Vaig començar a l’Encamp i era l’única noia. Recordo que era la més mimada pels entrenadors i que em tractaven amb molt carinyo, però a nivell organitzatiu era més costós perquè havia de ser la primera a arribar i l’última a marxar per canviar-me i dutxar-me sola. Però tinc un bon record d’aquella època.

També va fer atletisme. Com va anar aquest canvi?
Vaig compaginar els dos un any, i després vaig quedar-me amb l’at­letisme fins als 18.

I el retorn al futbol?
Jo estava a Barcelona i el meu entrenador d’atletisme a Andorra. Havia
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts