Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Aroa López

“Les xarxes socials fan que els joves no escriguin bé”

Estudiant de 3r de segona ensenyança a l’escola andorrana de Santa Coloma 14 anys. Diu que no llegeix tant com voldria i assegura que des de petita ha tingut bon ull per a l’ortografia, si bé al final no va ser fàcil.
Va ser difícil la victòria? Te l’esperaves?
Sincerament no m’ho esperava. Primer vam fer la fase eliminatòria a l’escola i em vaig classificar. Després, quan vaig anar a la final, hi havia molta gent i no em pensava que fos capaç de guanyar.

Et vas preparar molt?
Abans de l’eliminatòria vam fer algun dictat a classe per practicar, però no eren massa difícils. I un cop vam arribar a la final vaig veure que el nivell havia pujat. Al principi va ser difícil, però em vaig adaptar bé.

Ets més de lletres que de números?
No, les dues coses m’agraden.

Acostumes a llegir i escriure?
M’agrada llegir
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts