x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bejan Mtchdlidze

“Prefereixo jugar amb la selecció andorrana

És de Geòrgia i ha jugat al rugbi gairebé tota la vida. Es va incorporar a l’estiu al VPC Andorra i des del dia que va ser presentat va expressar el desig de jugar amb amb els ‘isards’ d’aquí a tres anys.
Actualitzada 09/11/2017 a les 10:07
Primer de tot, de vostè destaca el cognom. Hi ha sis consonants abans de la primera vocal. Quan l’hi demanen, l’entenen a la primera?
No, sempre l’he d’anar repetint i dient lletra per lletra perquè si no, no m’entenen, però a Geòrgia és bastant normal i tots els cognoms són d’aquest estil.


A la presentació va dir que volia jugar a la selecció andorrana. Com és?

Prefereixo jugar amb Andorra. Fa quatre mesos que visc aquí i m’agradaria quedar-m’hi.

Què li va semblar l’últim partit, contra Israel?
Veritablement van jugar molt bé, i Israel, també. No m’esperava que ho fessin tan bé. És molt diferent el VPC a l’equip nacional. Això també em va motivar. Si espero els tres anys i jugo amb la selecció penso que seria bo per a mi i per a l’equip perquè juguem junts cada setmana amb el club i després amb la selecció és més fàcil.


Jugar amb la selecció va ser la raó per la qual va voler venir a jugar aquí?

No, de fet abans d’arribar aquí em motivaven altres coses a part de jugar al VPC. Jo sabia que Andor­ra és un bon lloc per viure, és tranquil per a mi, per a la meva dona i el meu fill. No va ser només per mi que vaig venir. El primer és la família.

Com s’està adaptant en aquests quatre mesos que fa que és a Andorra?
Bé, treballo i de fet ja començo a entendre bastant l’idioma espa­nyol. El català encara em costa una mica, però s’assembla al castellà un poquito.


Què li agrada d’Andorra?

Tot. És un lloc maco i tothom és molt amable i sobretot és tranquil, que és important per a mi.

I hi ha alguna cosa que no li agradi?
No, de moment tot és perfecte.

Com valora l’inici de temporada del VPC?
No hem començat gaire bé, però no és greu perquè tenim molts jugadors nous i cal adaptar-nos tots junts, és el més important. Fa 20 anys que jugo a rugbi i és normal que passi això. A tots els equips hi ha probelmes quan hi ha canvis a la plantilla. Hem jugat molt bé alguns partits.

Com veu el nivell de l’equip?
És diferent a quan jugava a federal 2 i 1 a França. Pel que fa al nostre equip, crec que hi ha grans jugadors. Fa falta que ens acostumem a jugar junts.

Creu que hi ha un bon futur?
Sí, crec que jugarem molt bé els propers partits. Per mi, penso que cal pujar de categoria aquest any. Després, pot ser que tinguem alguns problemes de lesions, que ja tenim tres o quatre bons jugadors que s’han fet mal, i així ja seria més difícil.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts