Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Antoine Rigaudeau

“Andorra ja és clarament un país de bàsquet”

Experiència a l’NBA i dues Eurolligues destaquen en el seu currículum. El francès, ja retirat, conegut com ‘Le Roi’, va visitar el Principat amb motiu d’una xerrada de bàsquet i el partit d’Eurocup davant el Metropolitans Levallois.
No s’ho va pensar ni dues vegades a l’hora d’accedir a la taula rodona de dilluns, oi?
Vaig intuir que seria una experiència enriquidora parlar de bàsquet. Tinc la meva opinió sobre aquest esport, puc aportar el meu granet de sorra i, potser, el que dic no sempre és una veritat absoluta, perquè cadascú té la seva opinió (riu). He conegut noves persones d’aquest món.

Havia estat mai al Principat?
Sí! Aquí he vingut de vacances a esquiar algunes vegades. Personalment m’encanta la muntanya i tot el que hi està a prop m’apassiona. Tinc un record molt maco i a més sempre ens
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts